We leven in een wegwerpcultuur; een nieuwe laptop of pc is tegenwoordig al met een paar kliks besteld terwijl die van jou misschien nog wel jaren mee kan! Daarom bieden wij sinds jaar en dag al de mogelijkheid om uw huidige laptop of pc te upgraden. Goed voor het millieu en de portemonnee!

SSD

Een upgrade die vrijwel altijd de moeite waard is, mits de laptop of pc niet al te oud is, is de overstap naar een SSD. Nieuwe, luxere laptops hebben dit snellere alternatief voor een harde schijf standaard aan boord, maar juist een trage laptop wordt merkbaar vlotter met deze voorziening. Bovendien zijn de prijzen van deze supersnelle schijven de laatste tijd erg gedaald. Vaak wordt er bij het plaatsen van deze schijven gekozen voor het maken van een clone. Een clone is eigenlijk een 1 op 1 kopie van de oude schijf, die wordt omgezet naar de nieuwe SSD.

VOORWAARDEN

Uw laptop of computer dient minimaal de volgende specificaties te hebben:

  • Intel core I3 3e generatie
  • 4GB werkgeheugen
  • Windows 10
  • Het apparaat dient niet ouder dan 6 jaar te zijn

KOSTEN

De kosten van het plaatsen van een SSD zijn als volgt:

120 GB SSD 240 GB SSD 480 GB SSD
Zonder clone of installatie €40,- €70,- €100,-
Met clone €80,- €110,- €140,-
Met schone instalattie €85,- €115,- €145,-

UITVOERING

Wilt u ook graag zo'n super snelle SSD in uw apparaat hebben? Maak dan nu een afspraak via 0318 55 11 55 of kom langs! Let op, i.v.m. de drukte kan de duur van de upgrade oplopen tot 2 - 3 werkdagen. Bij voorbaat dank voor uw begrip.

WERKGEHEUGEN

Wil u uw computer of laptop sneller maken, dan is extra werkgeheugen inbouwen ook een goede optie. Door meer werkgeheugen in uw apparaat te plaatsen, kunt u namelijk meerdere programma's tegelijk openen. Het interne geheugen dat u hiervoor gebruikt is in verschillende soorten én maten verkrijgbaar, afhankelijk van jouw apparaat.

KOSTEN

De kosten van het plaatsen van werkgeheugen zijn als volgt:

4 GB 8 GB 16 GB
Laptop €30,- €60,- €125,-
Computer €30,- €60,- €125,-

NIET IN DE GELEGENHEID OM LANGS TE KOMEN?

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen met uw apparaat? Bel ons dan op en vraag naar de mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld uw laptop oplaten sturen via DPD.