Over ons

Bij 2dehands laptops.nl kunt u terecht voor goede gebruikte hardware. In onze Shop in Veenendaal kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan tweedehands laptops, computers en onderdelen. Ook worden er nieuwe artikelen verkocht zoals laptop adapters en kabels.

Service

Wij zorgen ervoor dat u als klant voor de volle 100 procent tevreden bent. Daarom staat 2dehands laptops.nl garant voor:

  • Aandacht
  • Lage prijzen
  • Goede garantie
  • Legale software

Heeft u een vraag, spreek dan een van onze medewerkers aan in de shop of stuur gelijk een email. Zij helpen u graag verder. Natuurlijk kunt u voor veel meer services bij ons terecht. Bezoek onze shop en we leggen u het graag uit.

De prijzen bij 2dehands laptops.nl zijn gegarandeerd scherp. Harde afspraken / vaste prijzen / geen spookfacturen! De laptops en computers zijn altijd inclusief minimaal 3 maanden garantie. Dit kan op tweedehands producten omdat wij ze aan strenge controles onderwerpen voordat ze worden aangeboden aan u. Dit gebeurt aan de hand van eisen opgesteld door onze fabrikanten. Optioneel kunt u de garantie zelfs uitbreiden naar 12 maanden.

Tweedehands maar zo goed als nieuw

Bij 2dehands laptops.nl koopt u een computer of laptop voor de prijs van een ‘tweedehandsje’ maar met de kwaliteit van een nieuw consumenten model. Dit kan omdat wij tweedehands zakelijke laptops en computers verkopen. In het bedrijfsleven wordt namelijk gekozen voor de beste kwaliteit om zo groot mogelijke zekerheid te hebben. Daarom vindt u bij 2dehands laptops.nl alleen maar computers en laptops van de beste merken, tweedehands maar zo goed als een nieuw consumenten model.

Groen: 2dehands = 2dekans

De natuur en een positieve bijdrage leveren aan de samenleving zijn voor ons erg belangrijk. Wij zijn daarom ook trots dat wij als 2dehands laptops.nl zo mee kunnen werken aan een langere levensduur van hoogwaardige producten. Kortom, 2dehands laptops.nl een toegevoegde waarde! We hopen u snel in onze shop te ontmoeten.

Team 2dehands laptops.nl