Top 10 laptops voor thuisgebruik

Stel, je bent op zoek naar een nieuwe laptop voor thuisgebruik. Waar moet je dan op letten? Welke processor heb je nodig en hoe groot moet de opslagruimte zijn? We hebben 10 laptops voor je geselecteerd en vertellen je meer over de verschillende eigenschappen. Zo vind je gemakkelijk een laptop die bij jou wensen aansluit. Of je hem nu enkel wilt gebruiken voor het versturen van e-mails, en internetten of dat je daarnaast ook jouw lievelings films en series wilt bekijken. We hebben onze fijnste refurbished laptops voor thuisgebruik voor je uitgelicht. 

 1. HP EliteBook 840 G5

De HP EliteBook 840 G5 laptop is de opvolger van de veel verkochte H840 G3 & G4. Deze 14 inch HP laptop is voorzien van een i5 Intel Core processor. Hierdoor kan hij snel schakelen tussen verschillende programma’s waardoor hij breed inzetbaar is. Of je hem nu gebruikt voor het versturen van e-mails, internetten of er je favoriete series en films op wilt kijken. Voor de HP EliteBook 840 G5 is het geen enkel probleem. Naast de 256GB aan werk opslag beschikt dit model ook over 8GB aan werkgeheugen. Uitgerust met een verlicht toetsenbord en volledige aluminium behuizing. Ook heeft hij een HDMI aansluiting. Iets wat eerdere modellen niet hadden. Met zijn gewicht van slechts 1.61 kg is deze laptop naast een fijne laptop voor thuisgebruik ook zeer geschikt als laptop voor mee op reis. 

 2. HP ProBook 430 G5 

Doordat deze HP laptop is uitgerust met een Intel i5 processor kan hij de meeste software soepel en zonder problemen draaien. Volledig opstarten doet deze compacte 13.3 inch laptop in slechts 15 seconden. Daarnaast is hij voorzien van een dual band wifi kaart. Zo ben je door het hele huis zeker van een goede wifi verbinding. Sla bestanden gemakkelijk op binnen de 256GB SSD opslag en neem hem overal mee naartoe. De stevige behuizing zorgt ervoor dat de HP ProBook tegen een stootje kan en toch weegt hij slechts 1,49 kg. Een veelzijdige laptop, ideaal voor thuisgebruik en op reis. 

 3. LENOVO Ideapad 3 17ITL6 

Op zoek naar een laptop die zeer geschikt is voor programma’s zoals Word, Excel, Outlook en Google Chrome? Wil jij moeiteloos online fotoboeken ontwerpen? Met deze Lenovo IdeaPad is het allemaal mogelijk. Met het 17.3 inch beeldscherm bewaar je het overzicht en de Intel i3 processor zorgt ervoor dat de programma’s soepel lopen. Daarnaast is de laptop uitgerust met een Intel HD Graphics videokaart en beschikt hij over verschillende aansluitingen zoals HDMI en USB. Naast deze aansluitingen kan hij ook draadloos verbinding maken via bluetooth. 

 4. HP EliteBook 840 G3 TOUCHSCREEN 

De naam zegt het al. Deze HP EliteBook is uitgerust met een Full HD touchscreen en is daardoor gemakkelijk in gebruik. Met zijn snelle Intel i5 processor kun je gemakkelijk in meerdere programma’s tegelijkertijd werken. Door een werkgeheugen van 8GB en een SSD opslag van 265GB start hij snel op en kun je moeiteloos jouw documenten opslaan. Daarnaast heeft hij een stevige aluminium behuizing en een 14 inch beeldscherm. Een veelzijdige laptop die multi inzetbaar is. Toch liever een laptop zonder touchscreen? De HP EliteBook 840 G3 is er ook in een uitvoering zonder touchscreen. 

 5. HP EliteBook 840 G3 

De HP EliteBook 840 G3 is een midsize instap studenten laptop. Met zijn 14 inch beeldscherm en een gewicht van slechts 1,54 kg is de laptop gemakkelijk mee te nemen. Daarnaast is hij een snelle Intel i5 processor waardoor hij voldoende power heeft om alle taken uit te voeren. De SSD van 128GB in combinatie met 8GB werkgeheugen zorgen ervoor dat hij alle programma’s soepel kan draaien. Door de handige vingerafdruklezer kun je de laptop ook nog eens super eenvoudig ontgrendelen. Daarnaast is deze EliteBook er ook in een touchscreen variant. Zo is deze laptop multi inzetbaar. 

 6. HP ProBook 650 G2 

De betaalbare HP ProBook 650 G2 is dankzij de 6e generatie Intel i5 processor Windows 11 ready. Daarnaast draait hij, zo goed als, alle programma’s vlekkeloos. Ook is het nog een van de weinige laptops die is uitgerust met een DVD-speler. Ideaal voor achter in de auto tijdens de vakantie. Met het 15.6 inch Full HD beeldscherm kun je met deze laptop genieten van al je favoriete series en films. Deze ProBook wordt standaard geleverd met 8GB aan werkgeheugen en 256GB SSD opslag. 

 7. HP EliteBook 850 G3 

Deze HP EliteBook is een 15.6 inch Full HD laptop die oorspronkelijk op de markt is gebracht als zakelijke laptop. Met zijn intel i7 processor, numerieke toetsenbord en slanke aluminium behuizing is het de verbeterde opvolger van de G2. Hierdoor is hij gemakkelijker in gebruik en daarnaast kan hij ook net even wat soepeler multitasken. Hiermee is hij dus ook ideaal als laptop voor thuisgebruik. Je kunt de laptop makkelijk ontgrendelen met de vingerafdrukscanner en ook is hij uitgerust met een verlicht toetsenbord. Ideaal wanneer je de laptop ‘s avonds op de bank wilt gebruiken. Naast de HP EliteBook met een intel i7 processor is hij ook met een i5 processor beschikbaar. 

 8. HP ProBook 440 G5 

Deze HP ProBook 440 G5 laptop is een zeer betaalbare laptop die prima geschikt is voor thuisgebruik. Dankzij de 8e generatie Intel i3 processor draait hij Windows 11 zonder problemen. Daarnaast is hij uitgerust met een 14 inch Full HD beeldscherm. Hierdoor is hij wat compacter dan de andere laptops maar hierdoor wel gemakkelijker op te bergen. Deze ProBook is uitgerust met onder andere een USB-C en een HDMI poort. Hiermee kun je hem gemakkelijk bestanden overzetten en de laptop aansluiten op bijvoorbeeld de tv. Ook heeft de 440 G5 een comfortabel toetsenbord en dit alles maakt hem zeer geschikt voor dagelijkse taken zoals e-mailen en internetten. 

 9. HP ProBook 650 G4 

De veelzijdige HP ProBook 650 G4 laptop is uitgerust met een 8e generatie i5 processor. Daarnaast beschikt hij over 8GB werkgeheugen en 256 SSD opslag. Hierdoor kun je gemakkelijk meerdere taken tegelijkertijd uitvoeren. Verder heeft deze laptop een 15.6 inch Full HD beeldscherm en is hij voorzien van toetsenbordverlichting. Al met al is dit een zeer toegankelijke laptop voor thuis gebruik met ook nog eens een goede prijs/kwaliteit verhouding. 

 10. HP EliteBook 840 G5 

We sluiten onze top 10 beste laptops voor thuisgebruik af met de HP EliteBook 840 G5. Deze super snelle refurbished laptop is voorzien van een Intel i5 processor en standaard 128GB aan SSD opslag. Wil je wat meer zekerheid? Kies dan voor 256GB of 512GB SSD opslag. Ondanks dat deze laptop lekker snel is, lever je niet in op de accuduur. Hij is namelijk lekker energiezuinig. Met zijn 14 inch Full HD scherm is hij gemakkelijk op te ruimen wanneer je hem niet gebruikt. Verder is hij met 1,48 kg ook nog eens licht van gewicht waardoor je de laptop ook makkelijk mee op reis neemt. Uitgerust met toetsenbordverlichting en een aluminium behuizing. Een echte topper als je het ons vraagt. 

 Zoveel mensen zoveel wensen. Dit geldt ook voor de juiste laptop. Bij 2dehandslaptops bieden we diverse refurbished laptops aan. Deze laptops zijn uitvoerig gecheckt en getest. Zo kunnen we laptops aanbieden voor een mooie prijs en met standaard 12 maanden garantie. Zo kun jij met een gerust hart je laptop in gebruik nemen. Bekijk ons volledige assortiment laptops voor thuisgebruik. Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Neem contact op via 0318 55 11 55 of kom langs bij onze winkel in Veenendaal.