Op zoek naar een refurbished 15 inch laptop?

Ben je op zoek naar een refurbished 15 inch laptop? Bij 2dehandslaptops zit je goed. Of het nu gaat om een studenten laptop, een zakelijke laptop of een laptop voor thuisgebruik, 2dehandslaptops heeft de refurbished laptop die bij jouw wensen past. Meer weten? We vertellen je er graag alles over.

Wat houdt refurbished in?

Refurbished houdt in dat de instellingen van een laptop zijn teruggezet naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen. Ook worden ze uitvoerig gecheckt en getest. Zijn er onderdelen die defect zijn? Dan worden ze tijdens dit proces vervangen. Zo worden ze klaargemaakt om opnieuw verkocht te worden.

Wat zijn de voordelen van een refurbished laptop?

Refurbished laptops worden meestal verkocht tegen een lagere prijs dan de nieuwprijs. Zo is het een goed alternatief voor mensen die minder geld uit willen geven aan een goed werkende laptop. Daarnaast is het ook een duurzaam alternatief ten opzichte van een nieuwe laptop omdat een refurbished laptop opgeknapt wordt. Ben je dus op zoek naar een duurzaam alternatief met een kleiner budget welke nog een tijd meekan? Dan is een refurbished laptop zeker de overweging waard.

Waarom een 15 inch laptop?

15 inch verwijst naar de schermdiagonaal van de laptop. Dit is de afstand die gemeten wordt tussen de linkeronderhoek en de rechterbovenhoek van het scherm. 15 inch staat gelijk aan ongeveer 38 centimeter. Het is de meest voorkomende afmeting bij laptops omdat het een goede balans biedt tussen een fijne schermgrootte en draagbaarheid.

Verschillende soorten refurbished 15 inch laptops

Bij 2dehandslaptops vind je een breed aanbod aan refurbished 15 inch laptops voor verschillende toepassingen. Of het nu gaat om een grafischezakelijkestudenten of thuisgebruik laptop, bij 2dehandslaptops vind je de laptop die aansluit op jouw wensen.

Hoe zit het met garantie?

We snappen dat het hebben van garantie belangrijk is bij de aanschaf van een nieuwe laptop. Daarom krijg je bij 2dehandslaptops standaard 12 maanden garantie op alle hardware met uitzondering van de accus en adapters. Gaat jouw laptop na iets meer dan 12 maanden kapot? Dan doen we daar niet moeilijk over. Wil je meer zekerheid? Dan kun je deze garantie verlengen naar 24 maanden. Op de accu’s en adapters geldt een verkorte garantie van 3 maanden. Is je laptop binnen 2 uur leeg? Dan kun je deze binnen 3 maanden kosteloos laten vervangen. Bekijk onze volledige garantievoorwaarden voor de details.

Bestel gemakkelijk jouw refurbished 15 inch laptop

Wil je ook een refurbished 15 inch laptop in huis halen? Bestel hem gemakkelijk online. Voeg handige accessoires zoals een draadloze muis of bijpassende laptoptas toe aan je bestelling en je bent klaar om aan de slag te gaan. Wil je de laptops liever in het echt bekijken? Kom gezellig langs bij onze winkel in Veenendaal. Kom je er niet helemaal uit en wil je liever een persoonlijk advies? Neem vrijblijvend contact op met onze experts. Met ruim 20 jaar ervaring vinden we samen de refurbished laptop die bij jou past.