Tweedehands Laptops/Computers/iPhone`s/iPads met Garantie

Voor garantie bent u aan het goede adres bij 2dehands laptops.nl uit Veenendaal. U ontvangt altijd tweedehands laptops met garantie, standaard al met 12 maanden indien anders wordt dit duidelijk vermeldt. Dit komt omdat wij elk systeem controleren op defecten en gebreken. Zo weten wij zeker dat u een goede laptop ontvangt en heeft u de garantie alsof u een nieuwe laptop koopt. Mochten er ondanks onze strenge controles toch nog een defect optreden dan repareren wij de hardware of zorgen we voor een vervangend exemplaar. Heeft u bijvoorbeeld een defect scherm, toetsenbord, CD-DVD speler of ethernet & bluetooth aansluiting dan heeft u garantie. Eventuele defecten aan de accu vallen onder een verkorte garantie van 3 maanden.

Tweedehands Laptops met Garantie kopen

Tweedehands laptops/ipads/iphones met garantie

De garantie op de hardware in laptops is 12 maanden indien anders wordt dit duidelijk vermeldt, zowel online als in de shop in Veenendaal. Afhankelijk van de voorraad hebben we ook nieuwere laptops of ex-demo modellen met een langere garantie periode. Op de accu wordt standaard 3 maanden gegeven in deze tijd heeft u de mogelijkheid om hem goed testen op dode cellen (heeft hij deze dan valt hij onverwachts uit).

Tweedehands computers met garantie

Net als bij de laptops hebben de tweedehands computers 12 maanden garantie indien anders wordt dit duidelijk vermeldt bij 2dehands laptops.nl in de shop en online. 
Onze B-grade laptops mogen maximaal 3 dode pixels bevatten of 1 white spot. A-grade laptops mogen maximaal 2 dode pixels hebben en geen white spots.

 

2dehands Laptops is de tweedehands laptops met garantie expert van Veenendaal, Ede, Wageningen en Rhenen. Voor al uw 2e hands laptops met garantie en meer.