Herroepingsrecht

Als consument heeft u bij het kopen via internet bij 2dehandslaptops recht op een ‘bedenktijd van 14 dagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag u het product retoursturen. De enigste uitzondering hierop is software. Software kan niet worden geretourneerd noch gecompenseerd. Gebruik maken van het herroepingsrecht is wettelijk aan een aantal regels verbonden. Zo moet tijdens de bedenktijd zorgvuldig worden omgaan met het product en de verpakking. Het product mag beperkt gebruikt worden om te beoordelen of de consument het wil houden of dat hij het retour wil sturen. Hierbij moet worden gedacht aan dezelfde wijze van gebruik zoals zal plaatsvinden bij een winkelaankoop. Indien u gebruikt wilt maken van uw herroepingsrecht, moet u het product inclusief alle geleverde toebehoren en inclusief verpakking retour worden gestuurd. De kosten hiervan zijn voor de consument. Producten die beschadigd, incompleet of voor langere tijd gebruikt zijn, komen niet voor restitutie in aanmerking. Er dient altijd een aanvraag te worden ingediend via het formulier voordat u een product retourneert.

De kosten en het risico van het retour zenden zijn voor eigen rekening. Wij zullen binnen 28 dagen na ontvangst van de retourzending het aankoopbedrag aan u terugbetalen.

FaqU mag het product terug sturen als deze niet gebruikt heeft, slechts kortstondig getest. Ook moet het product en alle onderdelen die erbij horen in dezelfde staat wordt geretourneerd zoals het naar u was verstuurd incl. verpakking.


U kunt alle producten binnen 14 dagen retourneren, behalve software. Hiervoor kunnen wij helaas niets vergoeden.


Indien het product langer dan 14 dagen in uw bezit is komt u helaas niet in aanmerking voor het Herroepingsrecht.


• Producten door gebruiker of onderweg terug naar ons zijn beschadigd.
• Producten of verpakkingen beschadigd, beschreven of beplakt zijn (zodat het niet als nieuw verkocht kan worden).
• Onderdelen ontbreken in de retourzending.Uiteraard hopen wij dat u 100% tevreden bent met uw bestelling. Mocht u desondanks alsnog tegen problemen aanlopen, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Formulier

Retourverzoek indienen

Vul het formulier zo volledig mogelijk in.

Web-form is not active.