Opzoek naar de optimale beveiliging voor jou en je kind? Lees dan vooral verder!

In deze moeilijke tijden wordt er heel wat gevraagd van de kinderen maar ook van de ouders. Kinderen moeten veel online en we weten niet hoelang nog. De meest gestelde vraag is wat doet mijn kind online als ik het niet zie. We hebben toch als ouders de plicht hier voorzichtig mee te om gaan en onze kinderen te beschermen. BullGuard heeft hier in mee gedacht en heeft nu een hele simpele manier om bepaalde categorieën uit te zetten, denk hierbij een geweld, gokken, porno ect. De totale kosten voor 1 laptop of computer zijn € 29,95 per jaar, hiermee kunt u daarmee meerdere gebruikers instellen. U dient wel zelf de gebruikers aan te maken en de beperkingen instellen. Dit is echter zeer eenvoudig te doen.


1 JAAR GRATIS BULLGUARD

Tijdelijk krijg je 1 jaar BullGuard gratis bij aanschaf van een van de geselecteerde laptops of computers! Dit is inclusief installatie. Vergeet niet het vinkje bij de laptop aan te zetten indien u BullGuard wenst.


Hoe te gebruiken

Hoe installeer je BullGuard (bij aanschaf van een laptop wordt dit al standaard door ons gedaan, ga daarom direct naar stap 2) en stel je Ouderlijk Toezicht in? Heel simpel, volg de volgende stappen :

Stap 1 :
Download het installatiebestand, voer de set-up uit en maak een account aan.

Stap 2 :
Maak een nieuwe gebruiker (standaard gebruiker, geen administrator) in Windows aan. Ga hiervoor naar de instellingen, klik op 'Accounts' en klik dan in de linker kolom op 'Gezin en andere gebruikers'. Door op de knop 'Iemand anders aan deze pc toevoegen' te klikken voegt u een nieuwe gebruiker toe aan uw apparaat.

Stap 3 :
Open (met een Administrator gebruiker) BullGuard en ga naar Ouderlijk Toezicht.

Stap 4 :
Klik op Profielen Beheren en selecteer de gebruiker die u wenst aan te passen.

Stap 5 :
Klik aan wat de gebruiker wel en niet mag zien op Internet. Hier kunt u ook tijden instellen dat de gebruiker de laptop of computer kan gebruiken.

BullGuard beschikt onder andere over het volgende :


Zitten uw kinderen soms alleen achter de computer? Bent u onzeker over welke websites ze bezoeken? BullGuard ouderlijk toezicht stelt u in staat ze discreet te beschermen. U kunt toegang tot verdachte websites blokkeren, zoekfilters plaatsen, de tijd die uw kind online is beperken en zijn activiteiten beheren. Het houdt de kinderen veilig.


BullGuards bekroonde beveiliging is nu versterkt met uitgebreidere machine-learningmogelijkheden over meervoudige beschermingslagen. Hun unieke dynamische machine learning monitort voortdurend alles wat op uw apparaat gebeurt, waarbij realtime detectie wordt ingeschakeld en potentieel kwaadaardig gedrag geblokkeerd voordat het schade kan aanrichten, ook wanneer uw apparaat niet op internet is aangesloten.


Deze speciale ingebouwde Game-booster verbeterd de CPU prestaties tijdens het game en tijdens zware werkzaamheden (iets wat andere antiviruspakketten niet doen).Het spamfilter reduceert het aantal spammails dat in uw Postvak In terecht komt door spam door te sturen naar een speciale spammap. Nadat u BullGuard hebt geopend, klikt u op het pictogram voor het spamfilter. U krijgt het tabblad Overzicht spamfilter te zien. De module kan worden geconfigureerd vanuit de BullGuard-applicatie of vanuit het e-mailprogramma. U kunt algemene instellingen en het spamfiltergedrag wijzigen, de lijsten met "Veilige contactpersonen" bewerken en de spamfilter verfijnen door de handleiding voor het e-mailprogramma uit te voeren.


BullGuard Internet Security - 1 jaar

BullGuard Internet Security - 1 jaar

BullGuard Internet Security - 1 jaar
€ 29,95


LET OP : I.v.m. de drukte kunnen wij helaas geen telefonisch support leveren. Gelukkig is dit ook niet nodig, de stappen zijn zeer eenvoudig.