Internationale Milieudag: begin bij jezelf!

Op 5 juni 2024 staan wij stil bij Internationale Milieudag, ook wel Wereldmilieudag genoemd. Sinds 1974 wordt dit jaarlijks door de Verenigde Naties georganiseerd. Het doel van deze dag is om meer bewustzijn te creëren bij het feit dat we als mens veel impact op de aarde hebben. Hoe verminderen we die vervuiling? Dit begint bij het gebruik van refurbished apparatuur. Ontdek in deze blog meer over dit onderwerp.

Wat zit er precies achter Internationale Milieudag?

Internationale Milieudag wordt ieder jaar op 5 juni gevierd. De eerste editie heeft zijn oorsprong in de eerste conferentie van de Verenigde Naties over de impact van de mens op het milieu. Uiteindelijk was de conferentie in Stockholm erg tekenend want het bracht wereldleiders, wetenschappers en andere experts samen om de dringende milieuproblemen te bespreken. Internationale Milieudag is een moment om stil te staan bij de gezondheid van onze planeet en onze verantwoordelijkheid om deze te beschermen voor toekomstige generaties. Gebruik deze dag dus om actie te ondernemen en jouw steentje bij te dragen in een duurzamere toekomst.

Refurbished Elektronica: groen en beter voor je portemonnee

Door te kiezen voor refurbished elektronica kies jij voor het duurzame alternatief. Het is namelijk niet meer nodig om een nieuw product te produceren. Het huidige product heeft als refurbished apparaat een volledige revisieproces ondergaan. Zo zorgen we ervoor dat het weer als nieuw functioneert! Daarnaast kies jij ook voor een besparing. Refurbished apparaten zijn een stuk goedkoper dan nieuwe apparaten. Zo houd jij nog wat leuks over én doe je iets goeds voor het milieu! Een win-win situatie dus.

Samen maken we de wereld een stukje groener

Met het gebruik van refurbished apparatuur draag jij je steentje bij aan een duurzamere toekomst. Hierdoor verklein jij je voetafdruk en dit heeft een positieve impact op het milieu. Met refurbished elektronica bespaar je namelijk op grondstoffen, verminder je elektronisch afval en bespaar je energie. Bij 2dehandslaptops ben jij aan het juiste adres als het gaat om refurbished apparatuur. Naast een levenslange service bieden we 12 tot 24 maanden garantie aan.

Refurbished apparatuur bij 2dehandslaptops 

Bij 2dehandslaptops bieden we diverse refurbished elektronica aan. Denk hierbij aan studenten laptops maar ook thuiswerk laptopsmonitorentablets en zelfs grafische laptops. Naast dat je bij ons terecht kunt voor een nieuw refurbished apparaat, beschikken we ook over ons eigen reparatiecentrum. Hier kun je terecht voor het repareren van je tablet, laptop, computer of mobiele telefoon.

Nieuwsgierig naar ons aanbod? Bekijk al onze artikelen op je gemakje online, of kom gezellig langs bij onze winkel in Veenendaal. We helpen je graag verder!